I helgen blev det återigen lite arbete, bara för Magnus dock, och pappa. Grävandet får vänta lite då det inte fanns någon maskin att tillgå. Att inte jag var med och arbetade beror på att Lilla A nu har äntrat separationsångestfasen och inte är helt bekväm med att mamman är utom synhåll någon längre stund än ungefär två sekunder när han inte har konstant annan underhållning, och knappt ens då, så jag blev inringd redan när jag skulle byta om till arbetskläder. Då var stackarn illröd, hes av skrik och hade stora tårar på kinderna och stora A och mormodern var nog rätt matta i öronen…

I alla fall så städade Magnus en del. Det var tur att jag visste att han skulle dammsuga på väggarna och golven där sågspånet fallit ner, annars hade jag nog i ärlighetens namn inte sett så mycket. Det är ju inte direkt så en ser att det är nystädat… Men en hel del städade han tydligen undan, tack o lov igen för den gigantiska dammsugaren. Ett lass på fyrhjulingen blev det på några timmar. Nu gäller att få så rent som möjligt från organiskt material innan det skall på plast.

Magnus hade även varit och köpt kalkbruk (hydronågonting sådant) som vi skall täta stengrunden med.

Sedan har vi även fått tele och fiber utsatt så vi vet var de ledningarna går. Enligt kartan vi fick från Skanova först gick telefonledningen genom garaget, riktigt så var det ju inte i verkligheten… Och jag har också lärt mig att ärenden om utsättning tydligen bara är aktiva i en månad. Jag bara undrar lite hur de tänker där, hur mycket kan en nedgrävd ledning flytta sig på 30 dagar? Men nu har vi i alla fall alla ledningar under kontroll så nu kan vi börja gräva för dränering och dagvatten. Till helgen kommer Magnus bror och sätter igång så smått.

Och ytterligare ett lik funnet! Mitt på köks-”golvet” denna gång. Bollebos andra namn blir väl snart Muskyrkogården.