Igår gjorde Magnus och min pappa sista rycket i huset för denna semestern. Vi har kämpat på riktigt bra och det har hänt mycket nu de senaste veckorna. Nu är tak, väggar och golv i kök, tv-rum, vardagsrum, hall, kontor, veranda och affärslokalen borta. Det som är kvar är pärlspontspanelen i verandan samt att det behöver grävas ur en del i affärslokalen. Dessutom har vi hela förrådet/magasinet att riva. Ja inte riva ner helt då, utan skala bort innertak, väggar och golv.

Magnus har ritat om på köket och det ser riktigt bra ut! Luftigt och till och med plats för en ordentlig köksmöbel (och kökssoffa!) samt en köksö. Det blir nog bra. Och badrummet ser bra ut det med. Vi får väl se om vi ändrar oss någon mer gång på vägen eller om det är så här det blir.

Ett köksbord av några av de gamla golvplankorna och lite udda pinnstolar tror jag skulle göra sig utomordentligt i det köket. Faktum är att vi faktiskt har kvar det bord och de stolar som stod där när min farmor bodde där, kanske skall de flytta tillbaka?

Här kommer en bildbonanza från de senaste veckorna. Håll till godo! (Klicka för större, sedan pil höger-vänster.)